Onze vrijwilligers

Julia

Sinds september 2018 heb ik (Julia) met veel plezier het organisatie stokje overgenomen van Egidia. Ik heb als ervaringsdeskundige (ADD) en vanuit mijn interesse in psychologie veel weet van onderwerpen die zoal voorbij komen bij een diagnose als AD(H)D.
Ik ben een ondernemend type en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik het avontuur, het organiseren van het AD(H)D Café, ben aangegaan. Ik ben na mijn studie aan de kunstacademie Breda (richting: animatie) freelancer geworden in animatie en illustratie. Tegenwoordig werk ik ook drie dagen in de week bij een educatieve uitgeverij, waar ik op educatief gebied een toepassing vind voor mijn tekeningen, animaties en videomontages. Hier vind ik een stukje structuur in mijn turbulente leven.
Daarnaast hou ik erg veel van muziek, ik speel viool en gitaar en ik zing. Dit pas ik toe in een folk en country band, of thuis op de bank met mijn vriend, die ook gitaar speelt en mijn passie voor muziek deelt.
Ik hoop interessante en gezellige AD(H)D Café avonden te organiseren, waar iedereen zich thuis voelt en vooral: gehoord. Ik zal mijn uiterste best doen bezoekers hulp te bieden waar kan en hen te ondersteunen waar dat nodig is, al zijn het soms maar woorden of een luisterend oor.
Hopelijk tot ziens bij het AD(H)D Café Breda, op de derde dinsdagavond van de maand.